Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Witam Was
tak, tak nikt z Was jeszcze w to nie wierzy, ale Domin zdecydował się na tą ostateczną decyzję i 5 czerwca zamierza powiedzieć "TAK", dlategoż nim to zrobi, trzeba to ukoronować jakąś wspólną imprezką
Widziałem, że Domin już rozesłał do Wszystkich informację na temat kawalerskiego.
Będzie to jeden z weekendów majowych: 8-10 lub 15-17.
Kilka propozycji jakie można wziąć pod uwagę, niektóre z nich zostały już sprawdzone
1) http://www.wroclaw.pl/bumper-ball-swiet … eo-zdjecia
2) http://www.zona71.pl/zona-71-team/
3) http://www.vippartybus.pl/wieczory-kawa … anienskie/
4) gokarty
5) wynajęcie jakiegoś domku, ognisko
6) paintball
Jest trochę pomysłów, ale nim zaczniemy działać, musimy ustalić ilu nas konkretnie będzie, bo wstępnie plan mówi o ok 20 osobach.
Pierwsze co musicie zrobić to:
- zarejestrować się na tym forum (założyć konto: email i hasło)
- po rejestracji logujecie się i tyle...
To do dziełka zerkajcie do kalendarzy i kto może to niech potwierdza swoją obecność.
Jak będziemy wiedzieć ile osób jest na tak, to wtedy ustalimy wszystkie szczegóły.
Pzdr
Andrzej
Witam
Potwierdzam obecność:)
UWAGA: Doszły mnie słuchy, że osoby, które się zarejestrowały i czekają na hasło, niestety nie otrzymują e-maila z hasłem.
Nie wiem, co może być powodem, w każdym bądź razie, każdy kto się już zarejestruje i otrzyma hasło to niech coś napisze na forum, bym wiedział, że profil mu działa.
Ustalmy, że jeżeli zobaczę zarejestrowany profil (ale nie potwierdzony jeszcze) i nie będzie żadnego wpisu na forum z tego konta to będę nadawał takim osobom nowe początkowe hasło: 1234
cze
ejj jak zmienic hasło
Wiadomość dodana po 1 h 54 min 18 s:
a tak wracajac do tematu preferuje weekend 8-10 maj;
hasło zmienisz w PROFIL/GŁÓWNE i tutaj masz opcje zmień hasło.
Co do terminu to ja też preferuje ten weekend 8-10 maja
miejmy nadzieje ze PIN do karty wybierasz bardzieł złożony
Panowie, od obecnie zalogowanych osób dostaję informację, że bardziej pasuje im weekend majowy 8-10, mi również, także ustalam termin kawalerskiego w tym czasie 8-10.05.2015.
Także bierzcie w swoich rozważaniach ten termin i nowe osoby po rejestracji niech napiszą czy im pasuje!
moze napisac do reszty jakies sms\-y bo lista byla dluga a tu zalogowanych jest garstka
już napisałem, nie wszyscy z Was dostali, bo są tutaj na forum, ale wysłałem do chyba 14 osób i tylko jedna odpisała a reszta cisza, dałem im czas do końca tygodnia. Wiesiu dzisiaj mi mówił, że jeszcze nie wie, bo ma kilka imprez rodzinnych. Oczywiście w on nie uczestniczy w żadnych zajęciach sportowych, żeby było jasne! Już raz poszedł na kawalerskie Rzeźby i dzisiaj dopiero do pracy wrócił od tamtego czasu!!!
Siema, mnie termin odpowiada?
8/05 wstępnie pasuje
Witam Panów dla mnie weekend 9-10.05 najlepiej pasuje, 16-17.05 odpad,
co do formy imprezy to skłaniam się ku waszej decyzji
siemanko
Wszystkie maile mi ladowalo do spamu, ale juz jestem
Wybrany termin potwierdzan rowniez wstepnie, no i trzeba bedzie Repaka schlac konkretnie
Witam Panów Gentlemanow,
potwierdzam obecność, termin 8-10 maj pasuje
Ostatnio edytowany przez tomek_angrot (2015-03-26 16:21:42)
Witam Panów, tak wygląda wstępnie lista:
Andrzej Kubicki tak
Waldzik Błauciak tak
Brajs Bryś tak
Stasiu Dobroszek tak
Paweł Golinowski tak
Tomek Angrot tak
Mariusz Szpak tak
Sławek Jędyrsiak tak
Marcin Kubicki tak
Rafał Kruczek tak
Krzysiu Broda tak
Wiesiu tak
Olaf Czubak tak, wstępnie
Pisarski Piotr tak, wstępnie
Pawel Tetlak ?
Norbert Żelazowski ?
Krzychu Walendziak?
Bartek Wiewióra ?
Paweł Stadnik ?
Patryk Krawiec ?
Jest 14 osób, można już coś planować. Nie znacie jakiegoś miejsca we Wro lub okolicy, gdzie można wynająć domek i zrobić grilla???
Ja mam kilka lokalizacji poza Wro, ale wtedy trzeba jeszcze jakiegoś busa wynająć by nas zawiózł i przywiózł do Wro.
siema
\Skoro jest juz ustalony tremin 9 maja i wstepna lista osób to trzeba teraz ustalic atrakcje
mam propozycje - w godzinach poranno poludniowych splyw kajakowy z finalowym ogniskiem w wynajetym domku w okolicach wroclawia.
Kumpel powinien podac mi jakies namiary na taka atrakcje bo sami tak organizowali kawalerski jakis czas temu w ten sposób.
Ooo to jest myśl! Właśnie taki spływ + domek to fajna sprawa.
Ale na pewno musimy skorzystać jeszcze z jednej z tych opcji bubber ball lub zone71. W zone71 w rozgrywce może uczestniczyć do 21 osób.
Panowie plan na sobotę 09.04.2015 wygląda tak:
1) godz. 10-12 => Zone71 - laser tak ul. fabryczna
2) godz. 13-14 Crash ball - na stadionie olimpijskim
3) nocleg+ognisko+spływ => możemy wybrać spływ kajakowy (Stasiek się zorientuje w temacie), który kończymy pod Gospodom przy Młynówce, jest to Kiełczówek. W gospodzie będzie ognisko/grill i i imprezka oraz nocleg. Jeżeli ten spływ by nie wypali to po prostu zaczniemy grilla wcześniej. Oczywiście trzeba się tutaj zastanowić, czy będziemy mieć energię.
Kosztowo wygląda to tak:
- laser tag ok 42 zl/ osoba
- crash ball ok 28 zł/ osoba
- nocleg+grill ok 60 zł/ osoba
- potencjalny kajak ok 50 zł/ osoba
- prezent dla Domina ok 15 zł/ osoba
Suma to ok 190 zł / osoba
+ oczywiście jedzenie na grilla, wóda, piwo itp. )))) ciężko teraz mi wyliczyć ile to będzie.
Co myślicie o tych kajakach? Będziecie mieć jeszcze power'a?
Nie planowałem, żadnej tancerki dla Domina, bo nie wiem czy jest sens. Ostatnio jak byłem u znajomego na kawalerskim to przyjechała taka jakaś nie modelka, zrobiła 10-15 min tańca i tyle, sama nawet mi się nie spodobała, chociaż pewnie była to kwestia ceny Ja osobiście nie jestem pewien, czy Domin chciałby takie show. Koszt takiej tancerki to jakieś 500 zł + koszty dojazdu. Jeżeli wszyscy uznacie, że takie show powinno być to chciałbym, aby to ktoś inny zorganizował, bo ja nie mogę sobie wrogów robić w przyszłej Pani Repak ) musicie mnie zrozumieć ))
siema
sprawa kajaków wygląda następująco:
-termin jest nadal aktualny ale po weekendzie trzeba najlepiej się określić gdyż np poranne godzin są już zarezerwowane
-do wyboru są dwie trasy które kończą się obok wspomnianej Gospody przy Młynówce
Pierwsza dłuższa i bardziej urozmaicona (poprzez przeszkody których podobno jest troche tra ok 4 godzi (oczywiście to średni czas i znając życie przy takiej imprezie i ekipie może się wydłużyć do 5
Druga krótsza trwa ok 2,5 godzin , czyli ze 3 min
Kajaki kilka sztuk jest dostępnych 2 osobowych ale większość to jedynki - zresztą rzeka nie jest podobno szeroka więc dla laików będzie łatwiej
Jeśli chodzi o logistyke to jest kilka opcji (wybrałem dwie godne rozważenia)
- kierowcy zaważą wszystkich na miejsce startu i jadą do miejsca mety czyli gospody skąd zabierani są przez organizatorów spływu kajakowego
- druga opcja nie zakłada udziału kierowców:) Wszyscy jadą komunikacją miejską do startu spływu (jest jedne autobus ale trzeba od przystanku dojść do miejsca docelowego podobna w jakieś 20 min - można wypić wtedy pifko:)
Koszt na osobe za całość to jak wspomniał Andrzej ok 50 złoty
Dobra Miśki, cześć wszystkim, sorry za zwłoki, jakoś tak ... Ja partycypuję. Ekipa przednia!
Same dobre pomysły tu widzę, poza "rezygnacją" z niewinnego tańca; jedyna racja to chippendale'a trzeba wybrać wcześniej.
Obiektywnie pewnie widzicie, że ciężko będzie 3 punkty zaliczyć; wg mnie albo laser i piłki, albo spływ (można kiedyś poprawiny zrobić).
Subiektywnie się tu teraz odniosę jako trochę ograniczony (dla nowych kolegów - lewe przedramię po Złamaniu):
- do Quake'a wezmę broń krótką lub białą i dam radę;
- co do piłek, to szkoda, że tego nie było wtedy ;( teraz jakieś filmiki Wam mogę nagrać, chociaż...;
- podstawowe pytanie do kajaków to czy to spływ, czy siłownia? Natomiast niezależnie od tego ja i tak musiałbym wziąć jakąś dętkę na sznurku i komuś do kolczyka się przyczepić, chyba że za sternika w dwójce mnie ktoś weźmie.
Te ewentualne transporty jeszcze musimy potem dogadać i żarcie-picie czy jakaś zrzuta, czy raczej każdy co chce. Nr konta Andriej dyktuj, żebyś miał pewność, szczegóły się potem rozliczy myślę.
To tyle skromnych uwag. Pochwa!
WojteK
Ostatnio edytowany przez Wieś (2015-04-18 23:46:47)
SIEMA PANOWIE,
NO DOBRA KONIEC USTALEŃ
NIKT SIĘ NIE ŚPIESZY Z ODPOWIEDZIĄ TAKŻE SAM ZDECYDOWAŁEM, PLAN JEST TAKI:
1) godz. 10-12 mamy ten laser tag ul. Fabryczna (najlepiej krótkie spodenki, sportowe wdzianko)
2) godz. ok 13 crash ball na stadionie olimpijskim
3) dojazd do Gospody pod Młynówką, jest to Kiełczówek ok 15 km od stadionu olimpijskiego. Właścicielka ma kajaki i od niej sobie wypożyczymy, wypłyniemy na Widawę i popływamy.
Po powrocie zaczynamy ognisko i zabawa do rana kto chce. Noclegi są załatwione. Jeżeli ktoś przewiduje kąpiel w rzece, bo ostatnio było tam kawalerskiej i zaczęli ludzie wskakiwać do wody )), to niech bierze kąpielówki!!!
Jedzenie: kiełbasę, karczki oraz wódę, pepsi soki itp. kupimy zbiorowo, dlatego od każdego też biorę po 40-50 zł
Pozostaje nam kwestia transportu pod gospodę, postaram się zorganizować jakiś dojazd, ale jeżeli się nie uda to szykujcie się na zamówienie taxi (tak jak mówiłem ok 15 km) a druga kwestia to prezent dla Domina, czy ktoś ma jakiś pomysł???
Teraz sprawy finansowe, jeżeli nikt się nie wyłamie to na te 14 planowane osób będzie to po 220 zł od osoby
Kasę zbieram do końca 27.04 ale nie czekajcie do ostatniej chwili, bo na pewne atrakcje muszę zrobić już przedpłaty.
UWAGA: na koniec trochę dyscypliny, bo ogarnąć Was to głowa mała!!! Kto nie zapłaci do wyznaczonego terminu, uznam że nie jest zainteresowany uczestnictwem w imprezie i wypada! Dlatego uprzedzam, by nie zwlekać z przelewem.
Dane do przelewu:
Andrzej Kubicki
ul. Rodzinna 23a/3b
Deutsche Bank
66 1910 1048 2401 9858 4124 0001
Godzina "0" zbliża się nieubłaganie, dlatego to już chyba mój ostatni wpis na forum będzie.
Plan na ten dzień wygląda tak:
1) o godz. 9:45 zbiórka wszystkich pod zone71 przy ul. Fabrycznej 14 Dojedziecie tu autobusami: 107, 109, 309, 142, 149, 406, 409
Przystanek: Dolnośląska Szkoła Wyższa
http://www.zona71.pl/lacznosc/
Tam się bawimy do godz. 12 (powinny być ze 4 rozgrywki po 25 min w tym czasie)
2) później już w całej grupie jedziemy na stadion olimpijski pod główne wejście tam na 13:30 jesteśmy umówieni na rozgrywkę
3) po zakończeniu jedziemy z tego miejsca taxi od razu do gospody, adres: Gospoda Przy Młynówce Kiełczówek ul. Topolowa 2
Tam na miejscu zdecydujemy, czy robimy spływ, czy nie kwestia pogody i demokracji.
Z racji tego, że od razu do tej gospody, to weźcie ze sobą torbę ze wszystkimi rzeczami.
Jutro jedziemy robić zakupy i wszystko zawozimy już do tej gospody.
Co do jedzenia, to będą jakieś karczki, biała kiełbasa, chipsy, ogórki, piwo, popitka, wódka, paluszki itp. zobaczymy co nam w ręce wpadnie podczas jutrzejszych zakupów )))))
Prezent dla Domina już kupiony.
Dobra a teraz to co Wam się może przydać na ten weekend, przynajmniej ja zabieram ze sobą:
1) krótki spodenki i długie dresowe oraz jeansy
2) ze 3 t-shirt (z pewnością się zgrzejmy podczas tych rozgrywek (ja pewnie ze 2 koszulki będę musiał zmienić), crash ball pewnie też podniesie Wam temperaturę ciała.
3) wezmę ze sobą jakieś szorty do zamoczenia w razie tych kajaków.
4) duży i mały ręcznik, żele do kąpieli, pastę i szczoteczkę do zębów )
To chyba na tyle Panowie
Jeżeli ktoś by się miał spóźnij to niech dzwoni wcześniej (mój numer 785 914 042), przed 10:00, bo jak się zacznie rozgrywka, to tam telefonów nie używamy i w dodatku ich nie słychać, przy głośnej muzyce. Także dobrze radzę być tam przed 10:00, bo czekać nie będziemy, hala jest zarezerwowana do 12:00, a my jak widzicie mamy strasznie napięty grafik tego dnia )))
W razie jakiś innych spraw proszę się kontaktować ze mną telefonicznie!!!
Do zobaczenia!
Strony: 1
[ Wygenerowano w 0.059 sekund, wykonano 9 zapytań - Pamięć użyta: 1.05 MB (Maksimum: 1.29 MB) ]